琵琶 2022 二

利利安Demely (Moorsele, BE) :
Nationaal laureaat op La Souterraine

door DK op 20/07/2022
gerelateerde liefhebbers:Demely 莉莉

Liliane Demely blijft de hoogtepunten opstapelen. Na de voorbije jaren al definitief te zijn doorgestoten tot de top,
haalt deze kolonie nu ook de nationale palm binnen vanuit La Souterraine.

由于即将到来的高温,La Souterraine 比计划提前一天上笼和飞行. 这一决定表明 KBDB 真的希望我们的鸽子得到最好的, 我们的领导者预计近年来有必要让这项运动尽可能愉快. 与设法表现出必要灵活性的承运人合作,所有这些都使我们的鸽子受益. Bijkomend voordeel is dat dergelijke beslissingen een grotere kans bieden op een eerlijk verloop van de wedstrijden en zo automatisch de besten de kans krijgen om de wedstrijd te winnen.

Op La Souterraine was dit niet anders en was hetMiss Liliane (BE20-3108033die het pleit wist te winnen en zo de1° Nationaal La Souterraine tegen 4.907 oude duiven behaalde voor de kolonie Demely. Aan een snelheid van 1171 米/分钟. bij een noordoostenwind was Miss Liliane trouwens de snelste van het ganse pak tegen maar liefst 11.668 鸽子. 众所周知,德梅利鸽舍由范内斯特-德梅利夫妇和他们的儿子大卫共同经营,现在也是他的儿子。. 3 在我们的运动中取得巨大成功的几代爱好者, 很大程度上要归功于他们菲戈线 谁在过去也造成了几次攻击.

全国冠军拉索特兰在去她的垃圾场的路上

获胜者与另一只雌鸽配对,两位女士都将她们的 2 鸡蛋在同一个巢中,其中一个被带走,因此它们孵化 3 件. Deze prachtig blauwe duivin heeft als vader de alomgekende吉尔伯特 (BE16-3039614), één der sterren van de kolonie Demely als meervoudig provinciaal winnaar. Als moeder van Miss Liliane zien we(BE15-3145160die zus is van duiven die reeds 4 keer een provinciale zege binnenhaalden.

 

De duiven van het hok Liliane Demely weten te schitteren vanop de kortste afstanden tot op de nationale fondwedstrijden, handenvol overwinningen, provinciale zeges, grote asduiftitels, nationale zeges, … werkelijk alles staat reeds op de erelijst van deze sympathieke liefhebbers. Ook in 2022 dendert de trein dus maar verder, de toekomst oogt bijzonder mooi te Moorsele. Een hok waar de gekende spreukKwaliteit boven kwantiteit 100% tot zijn recht weet te komen.

 

评论功能已关闭.