琵琶 2019

利利安Demely (Moorsele, BE) 通过绝对顶部末推力

利丽安Demely的菌落 / Vanneste进行中 2018 在如此高的水平,他们终于迫使自己的位置,在我们国家的赛鸽运动的顶部.


该Vanneste家庭 – Demely

近年来,利利安Demely的群体就像是一颗彗星朝着家鸽的顶级拍. 结果说明利利安母亲的名字, 但这些都是父亲居然菲利普的组合, 利利安母亲和儿子大卫Vanneste. 这些爱好者都通过他们的承诺驱动, 硬盘选择策略和引进优质的鸽钉站立的方式,他们现在已经达到 : 顶 ! 在当地和省级地区跳转到在国家层面上多年的强打后 2017 voor het eerst tot uiting gekomen met het behalen van de zonale overwinning op Bourges tegen 6.466 oude duiven. 布尔先生 (BE15-3126502) haalde hierop de 4° nationaal tegen maar liefst 23.155 鸽子. Langs vaderszijde heeft deze winnaar het bloed De Rauw-Sablon x Reynaert (菲戈) door de aderen lopen. De moeder is een volle zus van de 1° provinciale asduif snelheid van Durieu-Delbaere, Meulebeke. Het exploot op deze Bourges van eind mei was slechts de aanzet tot een overweldigend 2017, er volgden nog een resem hoogtepunten zowel met oude, jaarse en jongen. (hier kunt u de prestaties uit 2017 bekijken)


De 1° zonaal en 4° nationaal Bourges 2017

Nadat deze Mister Bourges in 2017 dus exceleerde op nationaal vlak was het in 2018 de beurt aan zijn nestbroer : 兄弟布尔先生 (BE15-3126501) om te scoren, deze keer opnieuw vanuit Bourges waar de 502 glansrijk de provinciale zegewegkaapte tegen de oude duiven. Ook hier vanzelsprekend De Rauw-Sablon, Reynaert en Durieu-Delbaere in de afstamming. Twee broers die allebei provinciaal winnen vanuit Bourges is niet zo alledaags (hier de pedigree van deze 2 winnende nestbroers: 501-15 和 502/15).


兄弟布尔先生 : 1° provinciaal Bourges 2018

Het niveau van de Moorseelse kolonie nam de laatste seizoenen duidelijk een hoge vlucht, de laatste 2 季节一起 (2017-2018) 因为有在家里Demely高达 62 胜利, 经常有大量鸽子. 结果链,其中 5, 6, 7 或自 8 一等奖分别赢得了竞争对手头疼. 这样的惊喜是非常罕见的,它显然不只是在佛兰德.

参考比比皆是

儿子大卫是谁总是寻找最好的男人在顶部Demely带来的名,并保留. 他拍过哪里出了王牌鸽子坐, 联系并采取最好Moorsele过对自己的同类Demely. 这样,他们有Demely的房子/ Vanneste形成鸟类的菌株,其具有在最高层取而代之. 那其他球迷发现他们对这个丰富的文化资源的方式是理所当然的, 但例外的是满足业主的高比例. 这个名字是因为许多参考意味深长后Demely逐渐成为一流品牌的代名词. 看来又一个血细胞集落Demely已经通过静脉流入一个国家的王牌 (在这里你可以得到什么,从细看). 从长行一个小的选择 : 2 x 1° provinciale asduif in Oost-Vlaanderen, 2° nationale asduif kleine halve fond 2014, 2° nationale asduif kleine halve fond in 2017, 3° nationale asduif NPO in 2017, 7° nationale asduif zware halve fond in 2015, 8° nationale asduif zware halve fond in 2018, … De familie Vanneste-Demely is uiterst tevreden dat er zoveel mensen succes boeken met hun duiven, 由此可见,质量是阁楼不可否认存在,但也是我们面对的是切顶确保公平操作. 有些人的名字管理是完美的 : Jespers-Vanderwegen (霍尔斯贝克), 丹尼Leus (海尔泽勒), 翠菊Vergotte (阿尔特尔), 弗雷迪Vertriest, (Bevere /奥德纳尔德), G & SaelensĴ (豪特许尔斯特), 该Vermeiren & J (克鲁斯豪坦), … 现在还在荷兰,我们知道什么鸟能Demely的 : 梳. 罗马 - 小, 雅各布Poortvliet (Surhuizum), G & L V / d卑尔根, 亨克布辛, 梳. V / d Kooy鲁洛夫 (阿伦德利恩), RTD角 (Andelst), Enrico Doldersum (Almelo), 广告V / d Crommenacker, 约翰·Vasterink (亨厄洛), Reint-Jan Blauw (Hoogezand), … zijn maar enkele namen die succes boeken met duiven uit Moorsele. Tot zelf vanuit Hongarije komen bedankingen van liefhebbers die aan de top kwamen dankzij duiven van Lilianne Demely, zo liet Pintér Ferenc uit Boedapest weten dat hij 2° nationaal kampioen werd en tevens de 1° interprovinciale asduif won met duiven die hij hier bekwam. (hier nog wat meer info over de lange rij referenties)

Den 薄纱: supervererver bij Demely

Bij de allergrootsten zien we meestal in bepaalde periodes een superkweker die verantwoordelijk is voor een karrevracht aan nakomelingen die de naam van hun kolonie aan de top brengen. Ook bij Liliane Demely is dit het geval, hier zien we dat Den 薄纱(BE10-3085128) voor een ongeloofelijke rij kinderen en kleinkinderen heeft gezorgd die tot op nationaal gebied voor niemand moeten onderdoen. Zelf won Den 薄纱 tijdens zijn vliegloopbaan met grote voorsprong vanuit de losplaats die zijn naam draagt en was hij van de partij bovenaan de uitslag vanuit La Souterraine, 奥尔良, Ablis, 普瓦捷, … Niemand die toen al kon vermoeden dat deze witte merel op kweekgebied nog sterker voor de dag zou komen. Haast alle toppers zijn nazaten van deze wonderkweker : 1°, 2°, 2°, 3°, … nationale winnaars komen allen voort uit de genen van deze stambeer. Den 薄纱 is een zoon van de 1° provinciale asduif T. 巴克什 (菲戈线) op de hokken van Demely, goed bliegt liegt duidelijk niet ! Als moeder zien we het alomtegenwoordige Aelbrechtje (hier de pedigree van Den Tulle).


Den 薄纱 : stambeer bij Demely

Een enorm rijke kweekstal

所有成功的贝斯手是,因为大家都知道,应该积极培养质量. 鸽舍是殖民地的骨干,因为这涉及鸽子确保青少年放在世界上其中一个可以去的战争. 除了上述的 Den 薄纱 还有一个繁殖的母亲在那里切顶来自那些成功地实现就行了国家最高奖项, 它的名字 : 该 Aelbrechtje (BE07-4138881). 该列表太长,列出已经给世界带来的一切母鸡. 他们直接上的图标为 马塞尔Aelbrecht从莱贝克 来了,当然,这在很大程度上解释了为什么他们有这样的育种能力. 这是种雌书斋薄纱他的母亲已经上述方式, dus alweer een bewijs van de klasse die aanwezig is in deze stam duiven ten huize Demely (de pedigree van Aelbrechtje kunt u hier bekijken).


Aelbrechtje : topkweekmoeder bij Demely

Overweldigend in 2018

In het seizoen 2018 dat te boek komt te staan als keihard haalden de duiven week na week hard uit. Maar liefst 5 x 顶部 5 nationaal in een tijdsspanne van 4 浸泡, met een uiterst beperkt aantal duiven in wedstrijd toont aan dat er op de hokken te Moorsele ongekende kwaliteit zit (bekijk hier de lange rij topprestaties uit 2018).

1° nationaal Limoges tegen 7.274 duiven met slechts 3 duiven in wedstrijd, tevens de hoogste snelheid van alle 14.510 参赛鸽.

2° nationaal Brive tegen 9.278 duiven met 2 duiven in concours, deze keer 2° snelste van maar liefst 13.662 鸽子.

2° nationaal Argenton tegen 19.133 duiven en amper 6 stuks mee.

3° nationaal Gueret tegen 8.517 鸽子 : hier met slechts 9 Demely duiven aan de start.

5° nationaal Chateauroux tegen 13.098 duiven en ook hier een beperkt aantal van 7 duiven in wedstrijd, …

Naast dit handvol nationale topnoteringen werd de kolonie Liliane Demely ook 4° nationaal kampioen KBDB zware halve fond jaarse. Voor deze prestigieuze notering in de zware KBDB kampioenschappen tekenden 2 topjaarlingen present : Als eerste hebben we 先生阿让 (3043766-17) die o.a. 2° nationaal op Argenton won tegen 19.133 jaarse duiven. Het betreft hier een afstammeling van de Tulle-lijn met ook het ras van Op De Beeck-Baetens in zijn lijf (de pedigree van Mister Argenton).


先生阿让 : 2° nationaal Argenton en medewinnaar 4° nat. kampioen KBDB

Als tweede medewinnaar van de klassering in het KBDB-kampioenschap zien we 盖雷先生 (BE17-3043826) die o.a. 的 3° nationaal op Gueret tegen 8.517 duiven voor zijn rekening nam. Ook Bourges werkte hij rats aan de kop af. Een proto-type dus van een echte Demely duif. Met namen als gebr. Vandenheede uit Zingem , Reynaert Aelbrecht in de stamboom weet men meteen dat er kwaliteit in overvloed aanwezig is bij deze superieure vlieger (hier de pedigree van Mister Gueret).


盖雷先生 : 3° nationaal Gueret en medewinnaar van de 4° plaats in het KBDB kampioenschap

Vooral de Tulle-lijn heeft dus een groot aandeel in al deze nationale successen. Verder was het ook op provinciaal vlak met de regelmaat van een klok raak met 5 zeges. Absolute ster van het vlieghok is Mister Unique (BE16-3039664), deze topper won 1° nationaal Limoges en 2° nationaal Brive! Hiermee behaalde hij een totaalcoefficient van amper 0,0353 % op deze 2 航班. In zijn stamboom vinden we namen als Reynaert (菲戈) 和 Aelbrecht terug, zijnde alweer de befaamde Tulle-lijn (de pedigree van deze 1° + 2° nationaal: Mister Unique). Deze superster is dus een zoon van topkweker Den Tulle, terwijl hij als moeder een duivin heeft die van het ras Soontjes is via Albert Hendrix.


Mister Unique : grote ster ten huize Demely

Nog zo’n topper is 尼斯蓝色 (BE15-3126600). Deze klepper die eveneens afstamt van de Tulle-lijn won in 2018 高达10场排名前九位来自Blois胜利, 蓬图瓦兹旅游. 他接着接收到 从布卢瓦省胜利反对 623 鸽子 也超过了整个领域的最高速度 3.500 参赛鸽 (在这里,你可以看到这尼斯蓝色血统).


尼斯蓝色: 礼帽阁楼

吉尔伯特 (BE16-3039614) 再次是对组合的后代 菲戈/薄纱线 和品种 De Rauw-Sablon. 吉尔伯特 双省级冠军 在中距离赛等诸多最高奖项中 (这里吉尔伯特的开山鼻祖可以筛选你). 无论谁这样的顶级赛车手应该时时处处有充分的信心在比赛竞争. 大卫Vanneste的专家的眼光已确保只有最好的得到一个机会在鸽舍. 经过几年的艰苦选择一个已建成的鸟类应变这是准备在任何时候,当涉及到弹子.


吉尔伯特 : 双省级冠军

有赢家,我们可以想象这种相当小殖民地冠军鸽, 随着青少年自我把它自己的双手不, 为准省. 流行Pontoisevluchten其中西佛兰德省的奶油aantreed球队Demely战胜了年轻的母鸡. 蓬图瓦兹小姐 (BE18-3052860) 它执行 3.044 青少年 在时刻留下当所有从谷壳将小麦分离, want in augustus schieten in de kustprovincie enkel nog de allerbesten over op deze provinciale klassiekers. 蓬图瓦兹小姐 偶然是一个姐姐或整个家庭的同父异母的妹妹,知道如何才能取胜, 进一步证明了苹果不会从树上落下远 (绒毛这里谱系从蓬图瓦兹小姐).


蓬图瓦兹小姐 : 省级冠军蓬图瓦兹

顶部的一长排鸽子笔来填充Moorsele, 尽管这是一个相当小的群体. 菲利普Vanneste和妻子支持利利安儿子大卫在他的计划,他们已经征服了峰会,以维持地方. 而他的感觉和专长,我们相信他会成功. 未来看起来这个家庭友好的爱好者非常好.

观看本赛季的最好成绩 2017

观看本赛季的最好成绩 2018

引用 2017

引用 2018

chinese translation or english translation

评论功能已关闭.